Ariana
Spilltype Videoautomatspill
Størrelsesforhold 16:9 (bredformat)
Hjultype Spinnende hjul
Hjul 5 hjul, 3 rader, 25 gevinstlinjer (faste)
Gevinst til spiller 95 - 96 %
Minimumsinnsats € 0,25
Maksimumsinnsats € 125
Spillfunksjoner Free spins, Wild-erstatning, Stacked Wilds, utvidende symboler

Havets uutforskede underverden, skatter, havfruer og en vakker prinsesse. Dette er en kort beskrivelse av Ariana – det nye spillet fra Microgaming. Havet inneholder en mengde skjulte mysterier, men først og fremst har det også noen veldig sjenerøse premier.

Ariana er et videoautomatspill med 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer som forteller historien om Ariana – havfrueprinsessen. Men hvis du forventer deg storslåtte effekter, vakker grafikk og jevnt over en fryd for øynene, kan det hende at du blir skuffet. Dette spillet har andre egenskaper enn de rent audiovisuelle aspektene. Grafikken er ikke dårlig – den skiller seg bare ikke ut.

Så dette spillet prøver å lokke deg på en annen måte. For eksempel med spesialfunksjoner. La oss vise deg de to funksjonene vi tror du vil like aller best. Den første funksjonen er «utvidende symboler», som skjer når du spinner 3 identiske symboler i det første hjulet. Hvis andre ruller også inneholder disse symbolene, og de er i gevinstlinjen, blir de automatisk fylt inn i alle feltene. Og dette betyr så klart solide gevinster.

Den andre interessante funksjonen er gratisspinninger. Stjernesymbolet er direkte tilknyttet gratisspinninger. Hvis du snurrer 3 stjernesymboler i noe felt i de fem hjulene, vinner du automatisk 15 gratisspinninger. Spins blir så klart samlet opp hvis du klarer å snurre 3 stjernesymboler igjen under en av dine gratisspinninger. Dette spillet inneholder også de populære Wild-symbolene som i det minste gir små gevinster når de matches med en god kombinasjon.

Den laveste innsatsen maskinen godtar er € 0,25, og maksimalgevinsten er € 30 000 Hvis du liker spilleautomater med vann som tema, er denne maskinen helt klart noe for deg.

Spill automaten Ariana om ekte penger i Unibet-casinoet.
Spill og vinn
Share on facebook
Share on google
Share on twitter

Andre spilleautomater fra Microgaming

Prøv nye spill og populære nettbaserte spilleautomater gratis
Big Bad Wolf Videoautomat Quickspin Spill
Dracula Videoautomat Net Entertainment Spill
Khepri Videoautomat Leander Games Spill
Merlin's Millions Videoautomat Nextgen Spill
Triple Bonus Spin 'N Win Jackpot: €286,816 Amaya (Chartwell) Spill
Book of Ra Deluxe Videoautomat Novomatic Spill
Crazy fruits Spilleautomat Kajot Spill
Doplhin’s Pearl Deluxe Videoautomat Novomatic Spill
Gonzo’s Quest™ Videoautomat Net Entertainment Spill
Mega Fortune Dreams Videoautomat Net Entertainment Spill
Mega Joker Spilleautomat Novomatic Spill
Sizzling hot deluxe Spilleautomat Novomatic Spill